Aika Executive Coaching

Mind Management Trainingen

De workshops en trainingen zijn een mooie mix tussen theorie, mind management, interactie, ademhalingsoefeningen en yoga. Ik pas mij geheel aan aan de behoefte van de groep, de beschikbare tijd en het gewenste doel. Geïnspireerd door eeuwenoude vedische wijsheden gecombineerd met moderne mind management technieken. De benadering is altijd holistisch: mind, body & spirit. Alle workshops en trainingen kunnen ook in het Engels gegeven worden.

Training op Maat

Transformerende workshops en trainingen voor management teams, aangepast aan de behoeften van het bedrijf. Denk aan thema’s als manifesteren, stress management, doorbreken van mentale blokkades, het ontwikkelen van leiderschap met compassie. Met een holistische inslag en de juiste combinatie van theorie en actie. Ontdek hoe deze op maat trainingen de mentale kracht en welzijn van leiders optimaliseren, voor effectiever leiderschap en persoonlijke groei.

‘Master your Mind’

Is een training die ik het liefst in een 5 weekse vorm aanbied. Aandacht voor, en investeren in de kwaliteit van de mind is cruciaal. Onze mind bepaalt immers hoe we de wereld ervaren, hoe we reageren op situaties, hoe we met conflicten omgaan, of we productief zijn en of we gelukkig zijn. Naast een dosis zelf kennis, leer je de tools en technieken om de kracht van je mind voor je te laten werken en innerlijke rust, balans, compassie en doelen te realiseren. Deze training organiseer ik ook 2 keer per jaar voor individuen in de omgeving van Haarlem.

Workshops

Een last-minute workshop regelen voor je team: geen probleem! Wil je weleens wat anders organiseren. Een beetje out of the box denken, de creativiteit bevorderen, de spirit terugbrengen: kan ook! Ik brainstorm graag met je/jullie mee en kom dan met een energiek en inspirerend voorstel.
Workshops zijn leuk, het is even wat anders, stimuleert de hersenen, het geeft inspiratie, kan verbinding creëren, is goed voor teambuilding en ondertussen kun je er iets mee bereiken waar de hele organisatie van profiteert.

Plan een Training

Neem vandaag nog contact op
om te ontdekken wat deze transformerende en holistische
mind management trainingen
voor jou, jullie team of bedrijf zouden kunnen betekenen.
Investeer in je mensen, investeer in de kracht van de mind en ondervindt hoe het jou en/of de organisatie naar nieuwe hoogte kan leiden.